Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix lägger ned ‘Daredevil’

Datum: 14/12/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har precis avslöjat att superhjälten ‘Daredevil’ inte återkommer i en fjärde säsong.

Det är den tredje Marvel-serien som Netflix har lagt ned inom loppet av några få månader. De andra två är ‘Iron Fist’ och ‘Luke Cage’.

Det är därmed bara serierna ‘Jessica Jones’ och ’The Punisher’, som kommer att fortsätta visas av streamingtjänsten.

Medan ‘Iron Fist’ och ‘Luke Cage’ definitivt lagts ned så tyder uttalanden från Netflix på att ‘Daredevil’ möjligtvis kommer att fortsätta någon annanstans. Det naturliga valet vore Disneys kommande streamingtjänst vid namn Disney+. Det är nämligen Disney som äger Marvel.

Nedläggningen av ‘Daredevil’ kommer som något av en överraskning, då både recensenter och fans var eniga om att den maskerade hämnaren hade fått upprättelse med en tredje säsong, där superskurken Kingpin / Wilson Fisk hade återvänt till Hell’s Kitchen.

Daredevil handlar om Matt Murdock, som förlorar synen som barn, vilket förstärker hans övriga sinnen. Matt Murdock lever av att bekämpa kriminalitet som advokat på dagen och som superhjälten ‘Daredevil’ på kvällen i Hell’s Kitchen i New York City.

Netflix informerar om att de existerande tre säsongerna av ‘Daredevil’ kommer att fortsätta vara tillgängliga på streamingtjänsten ‘i flera år’, och vi behöver därmed inte vara rädda för att de kommer att försvinna inom kort.

Se ‘Daredevil’ på Netflix Sverige.



    Skriv kommentar