Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix skickar ut trailer till Grace and Frankie

Datum: 29/04/2015 | Inga kommentarer Nyheter

grace-frankie-komedie-netflix-203x300I början av 2014 kunde streamintjänsten Netflix presentera, att de var igång med att göra en ny komediserie i samarbete med Marta Kauffman, som har skapat serien Friends. Nu kan Netflix emellertid offentliggöra första trailern till serien Grace and Frankie, som får premiär på Netflix Sverige den 8.maj. Se videon nederst i artikeln.

Grace and Frankie, som är namnet på serien, handlar om två kvinnor som knutit en oväntad vänskap, då deras män berättar att de är förälskade i varandra och lämnar Grace och Frankie för att leva tillsammans. Det vänder upp och ner på de två kvinnornas liv och resultatet blir en rolig och annorlunda sitcom om alla de faser som huvudpersonerna genomgår.

I komediserien, som nog mest vänder sig till en lite äldre publik, medverkar bland annat Jane Fonda som Grace, Lily Tomlin som Frankie, medan Martin Sheen och Sam Waterston spelar de två homosexuella männen.

Grace and Frankie är skapad av den erkända Marta Kauffman som tidigare legat bakom den stora succéserien Friends (Vänner). Serien är dessutom skriven av Howard J. Morris (In Case of Emergency) och Paula Weinstein (Blood Diamond).

Grace and Frankie kan ses på Netflix Sverige från den 8. maj, där alla 13 avsnitt kan ses med det samma.    Skriv kommentar