Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix skickar ut ny trailer till Marvel`s Daredevil

Datum: 07/04/2015 | 1 kommentar Nyheter

daredevil-netflix-flixfilmerDen 10. april har första säsongen av den nya serien om den blinda superhjälten Daredevil premiär på Netflix Sverige. Av anledning av seriens snarliga ankomst har Netflix nyligen skickat ut en ny trailer, som kan ses nederst i artikeln.

Daredevil handlar om Matt Murdock, som miste synen som barn, och därför förstärks hans övriga sinnen. Matt Murdock lever på att bekämpa kriminalitet som advokat på dagen och som superhjälten ”Daredevil” på kvällarna i Hell´s Kitchen i New York City.

I den nya trailern presenteras superskurken Wilson Fisk (Vincent D`Onofrio), som bara är ute efter att göra livet besvärligt för Matt Murdock (Charlie Cox), som advokat försöker att få de kriminella bakom lås och bom, men som om natten tar på sig Daredevildräkten. Trailern ger också en inblick i hur Matt tränades för att vara superhjälten. Det verkar därmed som om serien kommer handla om Daredevils ursprung.

Serien Daredevil är producerad av Steven S. De Knight (Spartacus) och Jeph Loeb (Marvel`s Agents of S.H.I.E.L.D) och bland skådespelarna hittar man Elden Henson (The Hunger Games: Mockingjay), Scott Glenn (The Silence of the Lambs), samt Rosario Dawson (Sin City).

Första säsongen av Daredevil består av 13 avsnitt som varar i en timme och är i övrigt den första av fem superhjälteserier som skapas i samarbete med Marvel. De övriga handlar om Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage samt en The Defenders serie.

Se Daredevil på Netflix Sverige den. 10. april.1 kommentar til Netflix skickar ut ny trailer till Marvel`s Daredevil

  1. Bigge - kl. 23:15, 09-04-2015:

    Varför visas inte DareDevil serien i Sverige!?!

    Skriv kommentar