Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix serienytt: The Ranch, Flaked & Jessica Jones

Datum: 21/10/2015 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-danmark-logo-lang-184x300En del av de kommande Netflixserierna är för närvarande under produktion och i den här artikeln ger vi ett par uppdateringar på ett par av dem eftersom det har skickats ut nya klipp och offentliggjorts nyheter rörande rollbesättningar.

Det har meddelats att Elisha Cuthbert (Happy Ending, The Girl Next Door) ska spela mot Ashton Kutcher (The Butterfly Effect, Two and a Half Men) och Danny Masterson (That ’70s Show, Men at Work) i den nya komedieserien The Ranch, som är skapad av teamet bakom Two and a Half Men. The Ranch handlar om en före detta professionell fotbollsspelare (Ashton Kutcher), som återvänder hem till familjen och sin bror (Danny Masterson) i Colorado för att hjälpa till på gården. Elisha Cuthbert ska spela Ashton Kutcher gamla flamma och cheerleader, medan Sam Elliott (Tombstone) och Debra Winger (Terms of Endearment) ska spela de två brödernas föräldrar. The Ranch får premiär på Netflix Sverige nästa år.

Det har vidare offentliggjorts att Christopher Mintz-Plasse, som man nog mest kommer ihåg för sin roll som McLovin i Superbad, ska spela med i komediserien Flaked, som handlar om den självutnämnda gurun Chip (Will Arnett), som snabbt hamnar i problem efter att ha fyllt folk med lögner och bullshit. Christopher Mintz-Plasse ska som synes spela huvudrollen som teknologinörden Topher, som precis flyttat till stan. Komikeren Will Arnett har själv skrivit serien i samarbete med Mark Chappell (A Young Doctor’s Notebook) och bland annat skaparen av serien Arrested Development, Mitch Hurwitz kommer vara tillknuten som regissör. Flaked är på 8 avsnitt och får premiär på Netflix Sverige under 2016.

Sist, men inte minst så har Netflix precis skickat ut ännu en teaser-trailer från den kommande superhjälte-serien Jessica Jones som är gjord i samarbete med Marvel. Även om Jessica Jones är en kvinnlig superhjälte så kan hon lätt konkurrera med sina manliga kollegor. Som det kan ses i det nya klippet, se nederst i artikeln, så har Jessica Jones förmodligen tagit hand om en hel grupp bråkmakare, varpå hon sätter igång jukeboxen och tar en shot i baren. Hjältinnan spelas av Krysten Ritter (Big Eyes, Breaking Bad), medan också Mike Colter, David Tennant och Carrie-Anne Moss medverkar. Jessica Jones har premiär på Netflix Sverige den 20. november, då hela säsong 1 kommer kunna ses med detsamma.    Skriv kommentar