Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Formel 1 får en ny hemmabana hos Netflix

Datum: 18/04/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Den högsta klassen när det gäller motorsport, Formel 1 (F1), och streamingtjänsten Netflix har ingått ett nytt samarbete om att skapa en dokumentärserie om motorsportens 2018 FIA Formula 1 World Championship. Serien, som ännu inte har något namn, kommer att ha premiär i början av 2019.

Det har Formel 1 gått ut med på sin hemsida.

Denna Netflix-serie blir den första som verkligen går på djupet när det gäller motorsporten och låter tittarna komma med in i cockpiten, paddocken och några av Formel 1-förarnas liv. Serien kommer att få exklusiv tillgång till några av världens snabbaste förare, stallens huvudpersoner och ägare samt Formel 1s eget ledningsteam.

Netflix har beställt 10 avsnitt, som kommer att avslöja den intensiva kampen med hjärtat och själen samt framtiden för denna multimiljardindustri.

F1-serien har producerats av Academy Award-vinnaren James Gay Rees (”Senna”) och Paul Martin, medan Sophie Todd är anlitad som showrunner.

Det är i övrigt bara några dagar sedan som Netflix avslöjade ett annat program där enorma hästkrafter är i fokus. Det är ”Fastest Car”, där superbilar ska tävla mot gamla ombyggda bilar för att se vilka som är snabbast.

Se den nya Netflix-serien om Formel 1 på streamingtjänsten i början av 2019.    Skriv kommentar