Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix rekommenderar de bästa Smart-TV

Datum: 03/02/2015 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-rekommenderar-tv--se-300x205Den amerikanska streamingtjänsten Netflix startar en ny märkning av Smart-TV, som säkerställer att man får den bästa upplevelsen när man ser på filmer och serier. Det meddelar Netflix i ett pressmeddelande.

Märkningen säkerställer att medlemmar som ska köpa en ny TV, kan välja en som kan visa Netflix i bästa möjliga kvalité och utan avbrott. Samtidigt garanterar Netflix att menynavigationen fungerar oklanderligt och att uppspelningen av filmer och serier startar blixtsnabbt.

Netflix poängterar att rekommendationen inte enbart gäller stora och dyra TV-apparater, utan också de mindre och billigare.

Anledningen av märkningen beror på att flera medlemmar har köpt en Smart-TV som inte kan köra Netflix ordentligt. De har bland annat upplevt att bilden fryser eller att applikationen inte vill starta.

Redan till våren kommer TV-modeller från Sony, Sharp, LG och Vizio att få den nya rekommendationsmärkningen. Märkningen börjar med USA som utgångspunkt, men det förväntas sprida sig snabbt eftersom många TV-modeller säljs över hela världen.

Om du nu ska köpa ny TV under 2015 och önskar att utnyttja Netflix, så bör du gå efter den nya logon (överst till höger), då det säkerställer den bästa Netflixupplevelsen och bästa uppspelningen av filmer och serier.    Skriv kommentar