Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix räknar ned till det nya året

Datum: 29/12/2015 | Inga kommentarer Nyheter

24282649I år kan du fira nyår med familjen och samtidigt få tid till en egen fest. Alla barn, stora som små, kan räkna ned till nyår tillsammans med Netflix. Barnen kan välja sin Netflix-favorit eller ringa in det nya året om och om igen med Krambjörnarna och kusinerna, tjejerna i Project Mc2 och alla andra vänner från Dream Works Animation inklusive Kung Julien and Herr Peabody & Sherman.

Enligt en ny undersökning från Netflix skulle mer än hälften av föräldrarna runt om i världen (58%) inte missa chansen att lägga sina barn i säng innan klockan tolv på nyårsafton. Med de fyra nedräkningsspecialerna som lanseras på tjänsten idag kan du själv bestämma tiden för nedräkningen. Du bestämmer helt enkelt när det är dags att säga godnatt och barnen bestämmer vilken Netflix-favorit de vill räkna ned med:

Krambjörnarna och Kusinerna förbereder sig på en sprakande nedräkning tillsammans i Kramlandet.

Kung Julien lever upp till sin personlighet som partydjur och dansar in det nya året.

Herr Peabody och Sherman turnerar världen runt och samlar sina favoritgäster till sin talk show för en nedräkning tillsammans med Hicke och Tandlöse, Mästerkatten i stövlarna, Croodarna och hela gänget från Dinotrux.

Project Mc2-stjärnorna McKeyla, Adrienne, Bryden och Camryn teamar upp för NOV8 viktigaste uppdrag hittills: Fest!

Oavsett var du är kan du starta din nedräkning när som helst med Netflix nya nedräkning. Och vi kommer inte att avslöja att det inte är midnatt om du inte gör det!    Skriv kommentar