Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix producerar ny italiensk maffia-serie; Suburra

Datum: 04/12/2015 | Inga kommentarer Nyheter

suburra-netflix-serie-danmark-300x256Från skaparna av Gomorrah kommer en helt ny dramaserie om organiserad kriminalitet i Italien på streamingtjänsten Netflix. Suburra, som serien heter, bliver på 10 avsnitt och har premiär 2017.

Suburra är en fängslande historia som involverar politik, Vatikanen, maffian, korruption, pengatvätt, narkotika och prostitution.

Innan serien får premiär inleds den av filmen Suburra, som är regisserad av Stefano Sollima (Gomorrah, A.C.A.B, Romanzo Criminale). Filmen får premiär på biograferna i Italien senare i månaden och kommer på Netflix så snart som möjligt.

Filmen, som är baserad på en bok av Giancarlo De Cataldo och Carlo Bonini, berättar historien om en uppslitande kamp om en kustby utanför Rom som ska utvecklas till ett paradis för gambling. Historien involverar en korrupt medlem i parlamentet, överhuvudet i en maktfull familj som kontrollerar området, samt rivaliserande maffiagäng som representerar den mest fruktade fraktionen av romersk organiserad kriminalitet.

Suburra produceras i samarbete med den italienska och nationella tv-stationen RAI och produktionen startar 2016.

Serien Suburra är en del av det hastigt växande urvalet av exklusiva Netflixserier, som ger kvalitetsprogram från hela världen.

Se Suburra på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar