Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix meddelar premiärdatum för House of Cards säsong 5

Datum: 04/02/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Precis som vi här på Flixfilmer har skrivit om att säsong 5 av House of Cards var försenad och först kommer få premiär i andra kvartalet 2017, så meddelar Netflix det faktiska premiärdatumet av den nya säsongen.

Netflix kan således i en video – som också kan ses nedanför – offentliggöra att House of Cards säsong 5 kommer på Netflix Sverige den 30 maj.

Normalt brukade det komma nya avsnitt av House of Cards i början på året, men Netflix har uppenbart valt att skjuta upp premiären med ett par månader.

I klippet nedanför kan den for kan den minnesvärda jingeln från serien höras, medan barn svär trohet till den Amerikanska författningen.

Som tidigare skrivit, så finns det inte mycket offentliggjord information om den nya säsongens handling – annat än att den bjuder på nya ansikten i form av Oscar-nominerade Patricia Clarkson och Campbell Scott.

House of Cards skildrar politikern Francis Underwood (Kevin Spacey) – mästerlig, underhållande, karismatisk och hänsynslös. Han och hans lika ambitiösa hustru Claire (Robin Wright) viker sig inte för något när det handlar om att få makt.

House of Cards är producerat av den kända regissören David Fincher som bland annat ligger bakom The Social Network, The Curious Case of Benjamin Button och Fight Club.

Se House of Cards säsong 5 på Netflix Sverige från den 30. maj.    Skriv kommentar