Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Så här hittar man de bra filmerna på Netflix

Datum: 13/09/2014 | 2 kommentarer Nyheter

netflix sverige bra filmernaVisst har vi alla råkat ut för att spilla tid på en dålig film? Man hade höga förväntningar, men det slutade i riktig besvikelse. Det är självklart möjligt att söka på filmerna på filmsidor som IMDB och Rotten Tomatoes för att se vad andra har människor har gett för betyg på filmerna. Men man kan faktiskt också hitta de bästa filmerna på Netflix utan att ta hjälp av andra sidor.

Netflix har sitt eget betygsystem som är baserat på vad övriga medlemmar tycker om filmerna. Detta kan enkelt användas för att sortera mellan de bra och dåliga filmerna.

För att hitta de bra filmerna på Netflix ska du göra följande; Klicka på nedanstående länk som tar dig till en sida som visar alla filmer (och serier) på Netflix Sverige. Nu ska du bara sortera filmerna genom att trycka på fliken som heter ”Betyg”. Då visas alla filmer och serier på Netflix i en sorterad ordning och därmed bliver det lätt att hitta de bra filmerna på Netflix.

De första titlarna som visas är de som du redan har sett och betygsatt, så du ska därför scrolla lite längre ner på sidan till du kommer till de filmerna som har röda stjärnor. Där kan du hitta de filmer som Netflix-medlemmar tycker är bra och risken för att du spiller din tid på en dålig film minimeras.

Hitta de bra filmerna på Netflix Sverige här. Länk2 kommentarer til Så här hittar man de bra filmerna på Netflix

  1. Hittar int - kl. 16:26, 14-09-2016:

    Jag hittar inte “betyg” fliken…

  2. Jon boss - kl. 01:54, 18-10-2016:

    The flash säsång 3

    Skriv kommentar