Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix öppnar upp för trailern till ‘The Defenders’

Datum: 23/06/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Nu kan Netflix äntligen öppna upp och visa trailern till den nästa Marvelserien i raden – Marvel’s ‘The Defenders’, som får världspremiär på streamingtjänsten den 18 augusti 2017.

Serien är på 13 avsnitt och nederst i artikeln kan du hitta den nya trailern.

‘The Defenders’ samlar de fyra superhjältarna Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist, som inser att de var och en är fyra enskilda karaktärer med egna personliga utmaningar, samtidigt som de är väldigt starka när de arbetar som ett team mot deras gemensamma mål – att rädda New York.

I rollen som den ultima superskurken i ‘The Defenders’ hittar vi den världskända och Oscarnominerade skådespelerskan Sigourney Weaver (Avatar, Alien) – Henne får man också en glimt av i trailern.

Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) och Finn Jones (Danny Rand/Iron Fist) medverkar i Marvel’s ‘The Defenders’.

Det har också ryktats om att The Punisher kommer vara med i ‘The Defenders’, men man seri alal fall inte till honom i trailern, men det utesluter naturligtvis inte att han dyker upp i serien.

Marco Ramirez och Doug Petrie är exekutiva producenter tillsammans med Marvel TV’s Jeph Loeb. Serien är producerad av Marvel Television i samarbete med ABC Studios för Netflix.

Se ‘The Defenders’ på Netflix Sverige från den 18 augusti.    Skriv kommentar