Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix offentligör premiärdatum för Narcos; ny thrillerserie om Pablo Escobar.

Datum: 13/07/2015 | Inga kommentarer Nyheter

narco_s1_002_h-300x200Idag har Netflix offentliggjort, att den nya originalserien Narcos, som är baserad på en sann berättelse om knarkbaronen Pablo Escobar, har premiär den 28e augusti exklustivt på Netflix. Av samma anledning har Netflix utsänt en teaser-trailer som ses nederst i artiklen.

Narcos berättar den fascinerande berättelsen om USA och Colombias försök att bekämpa den beryktade Pablo Escobar och Medellin-kartellen under 80-talet, samt den stora insatsen från de olika polis- och 727508a2-4da6-43ec-8355-5b93ed66d64d-300x200undersökningsstyrkorna, som försöker att få kontroll över den brutala och blodiga konflikten. Medellin-kartellen var en av de rikaste och mest brutala förbrytelseorganisationerna i modern tid. Narcos visar dessutom en rad olika parter: advokater, politiker, militärer, poliser och civila, som möts i ett försök att styra världens starkaste råvara: kokain.

Serien återförenar skaparen och regissören José Padilha (Elite Squad, RoboCop) med den brasilianska skådespelaren Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), som spelar den berömda Pablo Escobar, och Boyd Murphy (Gone Girl) och Pedro Pascal (Game of Thrones), som spelar narkotikaagenten Steve Murphy och Javier Peña.

Serien bjuder också på starka prestationer från den colombianska Juan Pablo Raba (El corazon del oceano), den brittiska teaterstjärnan Joanna Christie (Once) och mexikanska Stephanie Stigman (Spectre), samt den colombianska skådespelaren Manolo Cardona (Covert Affairs)

Eric Newman (Children of Men), Doug Miro och Carlos Bernard (Sorcerer’s Apprentice), samt Chris Brancato (Hannibal) är exekutiv producent på Narcos.

Samtliga 10 avsnitt av Narcos kan ses på Netflix Sverige från den .    Skriv kommentar