Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix skapar en säsong 3 av ‘Ozark’

Datum: 05/12/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Det är lite över en månad sedan säsong 2 av ‘Ozark’ hade premiär på Netflix, men nu kan streamingtjänsten avslöja att serien återkommer nästa år med en tredje säsong.

Hela originalgänget återkommer i den nya säsongen som får 10 avsnitt, och Jason Bateman ska därmed återigen kasta sig in i konflikter med narkotikakarteller i rollen som Marty Byrde.

Den amerikanska skådespelaren Jason Bateman offentliggjorde själv den nya säsongen i ett Twitter-tweet, som kan ses längst ned i artikeln.

Där skriver han nöjt att det är en rolig nyhet för honom själv, men att han är bekymrad för karaktären Marty.

‘Ozark’, som är skapad av Bill Dubuque och Mark Williams, men regisseras och produceras av Jason Bateman, blev en enorm streaminghit när den första säsongen släpptes under sommaren 2017. Därför var det helt naturligt att Netflix gav grönt ljus till ytterligare en säsong.

Säsong 2, som bekant kom för lite över en månad sedan, mottogs också väl av tittarna såväl som recensenterna som gav serien övervägande positiva recensioner.

Serien handlar om samhällets fokus på ekonomi och pengar, och följer de ekonomiska rådgivarna Marty (Jason Bateman) och Wendy Bird (Laura Linney) som plötsligt måste lämna storstaden och flytta till ett litet samhälle i Missouri Ozarks – Långt bort från de välkända skyskraporna och glasfasaderna.

Se ‘Ozark’ på Netflix Sverige.    Skriv kommentar