Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds och Gal Gadot i ny actionthriller från Netflix

Datum: 14/08/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har satt klorna i en ny $130 miljoner dyr actionthriller från regissören och manusförfattaren Rawson Marshall Thurber (‘Skyscraper’, ‘Central Intelligence’).

Filmen, som fått namnet ‘Red Notice’ har Dwayne Johnson (‘Skyscraper’, ‘Jumanji: The Next Level’), Gal Gadot (‘Wonder Woman’) och Ryan Reynolds (‘Deadpool’) i huvudrollerna.

Det avslöjade Netflix i ett pressmeddelande till Flixfilmer.se.

‘Red Notice’ beskrivs som ett världsomspännande actionäventyr, som handlar om jakten på världens mest eftersökta konsttjuv.

Inspelningarna börjar under 2020, och kommer att ske i flera länder.

Den amerikanska hemsidan Deadliner skriver att Netflix har legat i budkrig med Universal Pictures under en längre tid gällande den dyra filmen, som är en av de största investeringarna någonsin för streamingtjänsten.

Regissören Rawson Marshall Thurber berättar följande om ‘Red Notice’:

‘Jag är verkligen exalterad över att kunna skapa ‘Red Notice’ tillsammans med Netflix – en verksamhet som tror på filmskapare och deras idéer och har en global publik.’

Skådespelaren Dwayne Johnson lägger till:

‘Jag beundrar Netflix ambition om att bli en av de största filmstudios i världen. Deras originalinnehåll har fått stort erkännande och de har en ohämmad entusiasm inför ‘Red Notice’.

‘Rawson Thurber har skapat ett dynamiskt manuskript, som jag och mina medskådespelare och vapendragare Gal Gadot och Ryan Reynolds inte kan bärga oss till att få komma igång med,’ säger muskelknippet.

Det är första gången Dwayne Johnson och Gal Gadot kastar sig över ett filmprojekt tillsammans med Netflix, medan Ryan Reynolds precis har avslutat inspelningarna av sin första Netflix-film ‘6 Underground’, som är regisserad av Transformers-regissören Michael Bay.

‘Red Notice’ förväntas få premiär på Netflix under 2021.    Skriv kommentar