Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix bekräftar Orange Is the New Black säsong 3

Datum: 09/09/2014 | Inga kommentarer Nyheter

sasong_3_orange_is_the_new_black_netflix_se-300x300Netflix-serien Orange Is the New Black återkommer för en tredje säsong med ytterligare 13 avsnitt. Det rapporterar flera amerikanska medier. Flera av säsongens skådespelare och manusförfattare har också bekräftat säsong 3 på Twitter och Instagram.

Offentliggörandet av den nya säsongen sker precis en månad innan Orange Is the New Black säsong 2 har premiär på Netflix. Det sker närmare bestämt den 6 juni.

Då nyheten precis har släppts, så är där inte mycket tillgänglig information om den kommande tredje säsongen, mer än att den bliver på 13 avsnitt och det kan förväntas att den får premiär på Netflix under sommarmånaderna 2015.

Orange Is the New Black säsong 2 tillkännagavs förra året ett par veckor före första säsongen hade premiär. Även om serien då inte setts av någon så hade Netflix stor tilltro till serien att de valde att göra ännu en säsong. Till glädje för Netflix så har Orange Is the New Black blivit en stor succé för streamingtjänsten.

Flera medier rapporterade vidare att Orange Is the New Black är den mest populära serien på Netflix. Serien slår därmed andra originalserier från Netflix som House of Cards, Hemlock Grove och Lilyhammer.    Skriv kommentar