Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix lanserar ny originalserie; Love

Datum: 17/10/2014 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-serie-love-premiär-sk-300x200En ny, frisk och rolig serie om moderna parförhållanden är på väg till Netflix. Serien, som heter Love är skapad av Judd Apatow, Paul Rust och Lesley Arfin, och förväntas att ha premiör till sommaren 2016.

Seriens huvudroller spelas av Paul Rust (Inglorious Basterds, I Love You, Beth Cooper) och Gillian Jacobs (Community, Walk of Shame) och ska som par kämpa med intimitet, engagemang och andra förödmjukelse som ett som ett parförhållande bygger på, men som alla helst vill slippa.

Än så länge är två säsonger planlagda av Love, varav den första blir på 10 avsnitt, medan säsong 2 blir på 12 avsnitt. Säsong 1 får premiär 2016 och den efterföljande säsongen kommer på Netflix året efter. Varje avsnitt har en varaktighet på 30 minuter.

Love är skapad av Judd Apatow (The 40-Year-Old-Virgin, Knocked Up), Paul Rust och Lesley Arfin (Brooklyn 99, Girls), medan Brent Forrester (The Office (US), The Simpsons) är producent.

”Judd Apatow har en unik röst, som förmår att vara härlig, insiktsfull och chockerande –ofta samtidigt,” säger Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. ”Tillsammans med Paul och Lesley så tar han denna moderna komedi till en helt ny nivå av smärta och extas.”

”Jag är så spänd på att få börja jobba på detta projektet med Paul och Lesley,” säger Judd Apatow. ”Netflix har varit stöttande på alla sätt, som jag inte i min vildaste fantasi kunde drömma om.”

Love har premiär på Netflix Sverige till sommaren 2016.    Skriv kommentar