Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Jason Bateman och Laura Linney i ny Netflix-serie; Ozark

Datum: 28/09/2016 | Inga kommentarer Nyheter

jason-bateman_0_0En ny serie med Jason Bateman och Laura Linney i huvudrollerna är på väg från Netflix. Streamingtjänsten kan idag avslöja at de har beställt första säsongen av dramaserien Ozark, som förväntas att ha premiär under 2017.

Ozark, som är på 10 avsnitt, handlar om samhället fokuserat på ekonomi och pengar, där de finansiella rådgivarna Marty (Jason Bateman) och Wendy Bird (Laura Linney) plötsligt måste lämna storstan och flytta till en liten håla i Missouri Ozarks – Långt bort från de välkända skyskraporna och glasfasaderna. Ozark utforskar kapitalism, familjedynamik och överlevelse genom ögonen på (allt annat än) vanliga amerikanare.

“Laura är en strålande talang, och vi har varit riktiga beundrare av hennes arbete, att vi är riktigt glada över att ha henne med i samma Netflix-projekt som Jason Bateman, Bill Dubuque och Chris Mundy,” säger Cindy Holland, Netflix Vice President för originalinnehåll.

Bill Dubuque (The Judge) har skapat serien och kommervara producent tillsammans med Chris Mundy (Hell on Wheels, Criminal Minds) och Jason Bateman (Bad Words, The Family Fang).

Ozark får premiär på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar