Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper Zoo, Colony och Jane the Virgin

Datum: 28/10/2015 | 1 kommentar Nyheter

zoo-netflix-danmarkStreamingtjänsten Netflix har köpt de exklusiva rättigheterna till serierna Zoo, Colony och Jane the Virgin. Det bekräftar Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix till The New York Times.

Zoo ären amerikansk thrillerserie där våldsamma djur börjar angripa människor överallt på jorden. Säsong 1 har precis visats på DR3, men en säsong 2 är på väg. Serien Colony är ett nytt post-apokalyptiskt drama från skaparna av Lost med bland annat Josh Holloway, som fortfarande är under produktion, medan Jane the Virgin är en romantisk komediserie där den religösa kvinnan Jane Villanueva blir gravid, då hon vid ett tillfälle blir konstigt inseminerad.

Det nya avtalet kommer mindre än två veckor efter at Netflix meddelat att de köpt de exklusiva streamingrättigheterna till How To Get Away With Murder.

Det är inte offentliggjort när de nya serierna får premiär på Netflix Sverige, men det förväntas att Netflix skickar ut ett officiellt meddelande med premiärdatum senare i veckan..

Update: Netflix har precis skickat ut ett pressmeddelande där streamingtjänsten upplyser om att första säsongen av Zoo kommer på Netflix Sverige i löpet av de kommande månaderna, medan Jane the Virgin kommer i slutet av 2015 eller börjana av 2016. Colony får premiär på Netflix ett år efter tv-premiären, vilket är i januari 2016. Serien kan därmed först ses på Netflix Sverige från 2017.1 kommentar til Netflix köper Zoo, Colony och Jane the Virgin

  1. sjosse - kl. 00:34, 12-11-2017:

    Någon som vet när colony kommer till Netflix är nu snart 2 år sedan tv premiären var.

    Skriv kommentar