Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper rättigheterna till ny komedi med Kevin James

Datum: 25/06/2015 | Inga kommentarer Nyheter

image-269x300The True Memoirs of an International Assassin är namnet på en ny actionkomedi, som streamingtjänsten Netflix har förvärvat sig rättigheterna till. Det skriver Variety. Filmen har Kevin James (Kungen af Queens, Paul Blart: Mall Cop, Hitch) i huvudrollen.

I filmen, som får premiär på Netflix under 2016, spelar Kevin James en författare som förväxlas med en lönnmördare, då en roman han skrivit av misstag offentliggörs som facklitteratur istället för skönlitteratur.

The True Memoirs of an International Assassin regisseras av Jeff Wadlow (Kick-Ass 2).

Filmen var sagd att ha premiär på biograferna, men eftersom Netflix har köpt rättigheterna kan The True Memoirs of an International Assassin framöver endast ses på streamingtjänsten.

Det är inte första gången Netflix köper exklusiva rättigheter till stora filmproduktioner. I augusti har bland annat efterföljaren till til Crouching Tiger, Hidden Dragon premiär på Netflix, medan nästa år bjuder på exklusiva filmer med Adam Sandler, som Netflix har ingått ett avtal med, vilket innebär att Sandler ska göra fyra filmer som bara kommer visas på Netflix.

Se The True Memoirs of an International Assassin på Netflix Sverige under 2016.    Skriv kommentar