Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix köper ny monsterfilm med Jake Gyllenhaal

Datum: 06/01/2016 | Inga kommentarer Nyheter

jake-netflix-gyllenhaal-danmark-300x249Streamingtjänsten Netflix har kommit över rättigheterna till den kommande filmen Okja som bland annat har Jake Gyllenhaal och Tilda Swinton på rollistan. Det skriver flera amerikanska medier.

Okja regisseras av den asiatiska Bong Joon-ho, som tidigare har gjort sig känd med den futuristiska Snowpiercer, som blandade skådespelarkrafter från både Korea, England och Amerika.

Det är mycket sarsamt med informaition om filmens handling, men den påstås handla om ett monster som heter Okja. Skådespelarna Tilda Swinton, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Bill Nighy och Kelly MacDonald har alla bekräftat att de kommer att medverka.

Filmen är det första asiatiska projektet som Netflix har valt att investera i, vilket hänger ihop med streamingtjänstens intensifiering i området. I september blev Netflix lanserat i Japan medan rykten tyder på att streamingtjänsten snart kommer meddela sitt intåg i Kina.

Produktionen börjar till nästa år så man ska nog inte förvänta sig att se filmen på Netflix före 2017. Det är för övrigt Brad Pitts produktionsbolag Plan B, som kommer producera Okja.    Skriv kommentar