Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Narcos har kommit ut som mobilspel till iOS och Android

Datum: 13/10/2016 | Inga kommentarer Nyheter

narcos-mobil-spil-ios-netflix-300x169Har du alltid drömt om att driva en stor knarkkartell som Pablo Escobar gör i Netflix-serien Narcos? Nu har du i alla fall chansen då det officiella spelet ‘Narcos: Cartel Wars’ nyligen har kommit ut till iOS och Android. Spelet kan hämtas gratis från App Store och Google Play Store.

Narcos: Cartel Wars är ett väldigt actionfyllt spel där man ska bygga upp en kartell från grunden med allt ”plata” eller ”plomo” som det kan innebära. Själva spelupplevelsen påminner mycket om Clash of Clans, där man ska bygga sin bas och bekämpa attackerande motståndare. Spelet är som nämnts gratis, men det finns möjlighet att köpa till sig fördelar så att spelet utvecklas snabbare.

Netflix-serien Narcos berättar den sanna historien om hur kokain blev ett stort problem i USA och Europa, och hur det hela startade i Colombia på 1980-talet med knarkbaronen Pablo Escobar som den största hjärnan.

Förutom Pablo Escobar, tar serien också utgångspunkt från Medellinkartellen som var en av världens mest ambitiösa och våldsamma organisationer inom människohandel. Nätverket upprättades av Escobar och bestod primärt av narkotikafabrikanter och smugglare. Deras kriminella aktiviteter innefattar allt från kidnappning, vapenhandel, mord till narkotigahandel. Det har gjorts två säsonger av Narcos och de kan bägge ses på Netflix Sverige.

Hämta från Apple Store: Link.

Hämta från Google Play Store: Link.    Skriv kommentar