Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Sense8 kommer tillbaka nästa år

Datum: 26/09/2015 | Inga kommentarer Nyheter

sense8-serie-netflixNetflix-serien om de åtta människorna från hela världen, vars liv plötsligt och av oförklarliga orsaker blir sammankopplade, och har förlängts med en andra säsong. Det offentliggjorde streamingtjänsten och seriens skådespelare i en video på Twitter häromdagen. Därmed förväntas det att serien kommer tillbaka till nästa år.

Det har annars länge varit osäkert om det verkligen skulle komma ytterligare en säsong, då Netflix med sina övriga serier alltid har förnyat dem kort efter premiären. Men med Sense8 gick det därmed flera månader innan ett klargörande.

Serien är skapad av de enastående, kreativa människorna The Wachowskis (Matrix-trilogin, Cloud Atlas) och J. Michael Straczynski (Clint Eastwood’s Changeling, Word War Z) och inte minst Grant Hill (Matrix-trilogin, Cloud Atlas). De samma kommer också att stå bakom rodret av andra säsongen Sense8.

Sense8 följer åtta personer runt omkring i världen, som i efterverkningarna av ett tragiskt dödsfall, knyter dem samman. De kan se och tala med varandra, som om de var på samma plats. De kommer inte bara att komma under fund med vad som skett med dem och blir en del av varandras liv och hemligheter, men de kommer också att kämpa mot en organisation, som vill fånga och döda dem.

Se första säsongen av Sense8 på Netflix Sverige idag. Kan ses i 4K Ultra HD.    Skriv kommentar