Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Nytt om Gilmore Girls

Datum: 31/03/2016 | Inga kommentarer Nyheter

gilmore-girls-danmark-afsnitUnder senaste månaden kunde streamingtjänsten Netflix meddela att den populära tv-serien Gilmore Girls, som från början slutade år 2007, återkommer med helt nya avsnitt. Nu kan Netflix emellertid avslöja mer information om de nya avsnitten och namnge flera av de återvändande skådespelarna.

Det har varit mycket tvivel om Gilmore Girls skulle återkomma på Netflix som en film istället för som serie, men nu kan Netflix offentliggöra att det kommer totalt fyra nya avsnitt som var och ett är 90 minuter långa.

Det är upplagt till en återträffsfest då i stort sett alla de ursprungliga skådespelarna återkommer i sina gamla roller och Netflix kan nu meddela att även Milo Ventimiglia (Gotham), Matt Czuchry (The Good Wife), Liza Weil (How To Get Away With Murder) och Yanic Truesdale (Rumours) kommer medverka i de nya avsnitten. Det är förutom de redan meddelade skådespelarna;; Lauren Graham (Parenthood), Alexis Bledel (The Sisterhood of the Traveling Pants), Scott Patterson (Saw V), Kelly Bishop (The Good Wife), Keiko Agena (Transformers: Dark of the Moon) och Sean Gunn (Guardians of the Galaxy).

Amy Sherman-Palladino, som skapade de ursprungliga avsnitten av Gilmore Girls, som visades mellan 2000-2007, kommer också skriva och regissera de fyra nya avsnitten.

I Gilmore Girls följer man den viljestarka ensamstående mamman Lorelai Gilmore och hennes tonårsdotter Rory i den egendomliga staden Stars Hollow i Connecticut. De två kvinnorna hoppar över de vanliga utmaningarna i vardagen, som kärlekskval, inbördes oenigheter eller förhållandet till Loreleis snobbiga mor som har en tendens att blanda sig i allt.

Gilmore Girls slutade 2007 på uppmaning av produktionsbolaget och serien avslutades därför aldrig ordentligt. Detta får Amy Sherman-Palladino och resten av gänget nu chansen att rätta upp.

Premiärdatumet av de nya Gilmore Girls-avsnitten har ännu inte avslöjats.    Skriv kommentar