Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix hittar ersättare till ‘House of Cards’

Datum: 04/04/2018 | Inga kommentarer Nyheter

När ”House of Cards” säsong 6 dyker upp på Netflix senare under året handlar om det om den allra sista säsongen av serien, som den senaste tiden har varit i blåsväder. Det blir därmed ett farväl till ett av Netflix största flaggskepp.

Mycket tycker dock på att Netflix har en ny politisk storserie i kulisserna, som ska ta över efter ”House of Cards”.

Den amerikanska hemsidan Deadline rapporterar att Netflix har köpt rättigheterna till att producera serien ”The Politician”, som i motsats till ”House of Cards” inte kommer vara fullt lika dyster och mörk.

Tony-vinnaren Ben Platt (”Pitch Perfect”) har redan skrivit under på att medverka, medan kontrakten med Oscarvinnarna Barbra Streisand (”Meet the Fockers”) och Gwyneth Paltrow (”Iron Man”) fortfarande är under förhandling (billede).

Inte mycket information har släppts om serien ännu, men ”The Politician” kommer att följa en förmögen politiker från Santa Barbara, och varje säsong kommer att bjuda på nya politiska utmaningar. Netflix har skrivit under på att producera två säsonger av serien.

Deadline tror sig veta att serien är ett av de största tv-avtal som kommer att ingås i år.

Inget premiärdatum är avslöjat ännu, men man kan anta att ”The Politician” först kommer att kunnas ses på Netflix under nästa år eller senare, eftersom produktionen enligt informationen fortfarande är i ett mycket tidigt stadium.    Skriv kommentar