Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Säsong 2 av Lost In Space är på väg

Datum: 04/07/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har precis givit familjen Robinson grönt ljus till att åka på fler rymdäventyr i en ny säsong av sci fi-serien ”Lost in Space”.

Det informerar Netflix om i ett pressmeddelande.

Första säsongen av ”Lost in Space”, som hade premiär den 3 april 2018, hade enligt uppgift en stark öppning och fick snabbt många tittare, vilket naturligtvis betyder att en fortsättning är oundviklig. Enligt statistik från analysföretaget Nielsen såg över 3,16 miljoner Netflixmedlemmar serien på premiärdagen.

Serien föll också omedelbart svenskarna i smaken, även om många var överraskade och kanske lite besvikna över att serien är familjevänlig och alltså inte bjuder på någon mer dyster underhållning. Originalserien från 1965, som Netflixutgåvan är baserad på, bjöd också på ett familjevänligt äventyr.

”Lost in Space” följer Familjen Robinson, som är vältränade deltagare i ett uppdrag där de ska etablera en ny koloni i rymden, men de hamnar oväntat ur kurs, vilket tvingar dem att nödlanda på en främmande planet.

Familjen Robinson spelas av Toby Stephens (“Black Sails”), Molly Parker (“House of Cards”), Taylor Russell (“Falling Skies”), Maxwell Jenkins (“Sense8”) och Mina Sundwall.

Det finns ännu inga uppgifter om när säsong 2 har premiär, men förmodligen blir det under år 2019.

Se ”Lost in Space” på Netflix Sverige    Skriv kommentar