Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Den mest absurda filmen på Netflix

Datum: 16/09/2016 | Inga kommentarer Nyheter

test-netflix-300x273Har du sett alla filmer och serier på Netflix Sverige och behöver vidga dina vyer, så innehåller Netflix-biblioteket en rad testfilmer som du mest sannolikt inte har sett. Vi har samlat tre av testvideorna nedanför och bland dem finner du nog den mest absurda videon Netflix någonsin har gjort.

Streamingtjänsten använder testfilmerna för att testa bild, ljud, teknik med mera, och det är naturligvis inte meningen att Netflixmedlemmarna ska se dessa videos, då de varken bjuder på underhållning eller action.

Videon Example Short 23.976 Clear kan man dock se som underhållande då den sannolikt är den mest absurda videon som Netflix har producerat. Filmen som varar i 11 minuter och testar ljud och bild med 23,976 frames per sekund, visar en Netflix-medarbetare leka i en vattenspridare, göra moonwalk med en laptop, löpa runt Netflix högkvarter och säga en monolog från Shakespeare. Videon är från 2010 och är därmed från tiden innan streamingtjänsten lanserades i Sverige. Man kan också hitta samma film i 25 frames per sekund; Example Short V.

Om man önskar att sätta sin tv på prov så bör man ta sig an ElectricEye Test, som precis som titeln säger används för att kalibrera interna verktyg. Filmen bjuder på den klassiska pausskärmen samt andra visuellt störande bilder.

Har du hittat andra testfilmer på Netflix så dela dem gärna i kommentarsfältet nedanför.    Skriv kommentar