Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Naomi Watts i ny Netflix-serie; Gypsy

Datum: 20/05/2016 | Inga kommentarer Nyheter

naomi-watts-netflix-300x191Netflix offentliggör i dag att den Oscar-nominerade Naomi Watts ska spela huvudrollen i en helt ny originalthriller-serie med titeln Gypsy. Watts spelar terapeuten Jean Holloway, som börjar att utveckla några farliga och intima relationer till några av de folk som står närmast hennes patienter. Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Liza Chasin och Lisa Rubin är exekutiva producenter av serien, och Rubin är också seriens författare. Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey) kommer regissera de två första avsnitten av serien. Tim Bevan, Eric Fellner, Andrew Stearn och Naomi Watts kommer också vara exekutiva producenter av serien.

Den engelska skådespelerskan Naomi Watts har två gånger nominerats till den prestigefyllda Oscar-utdelningen för sina roller i bland annat 21 Grams och Lo imposible, men hon är också känd från storfilmer som Birdman, Mulholland Drive och Fair Game.

Gypsy består av 10 avsnitt som varar i en timme och förväntas att få få premiär exklusivt på Netflix Sverige under 2017.    Skriv kommentar