Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Chris Rock i front i fjärde filmen från Adam Sandler; ‘The Week Of’

Datum: 19/05/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Produktionen har ännu inte startat men redan nu har det släppts informatio om den kommande Netflixfilmen med Adam Sandler som har fått namnet ‘The Week Of’.

Komedifilmen kommer naturligtvis ha Adam Sandler i huvudrollen, men denna gång får han en side-kick i form av komikern Chris Rock (Grown Ups, Everybody Hates Chris). De två ska spela föräldrar till ett par unga människor vars bröllop snart närmar sig.

Robert Smigel, som har varit involverad i otaliga projekt med Sandler genom åren sitter i regissörsstolen. Vilket för övrigt är första gången.

Adam Sandler har som tidigare nämnt ingått ett exklusivt avtal med Netflix om att göra fler filmer uteslutande till streamingtjänsten. ‘The Week Of’ är den fjärde filmen av totalt 8 filmer som Sandler ska göra.

De tre tidigare filmerna från Adam Sandler – The Ridiculous 6, The Do-Over och Sandy Wexler – har alle varit bland de största filmpremiärerna på Netflix. Sedan den första filmen har Netflixmedlemmarna spenderat mer än 500 miljarder timmar tillsammans med Adam Sandler. Det framgick av Netflix senaste kvartalsrapport.

Inspelningarna av ‘The Week Of’ börjar i New York till sommaren och premiärdatum är satt till 2018.    Skriv kommentar