Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix ger Bloodline säsong 3 grønt ljus

Datum: 26/08/2016 | Inga kommentarer Nyheter

bloodline-sæson-3-netflix-204x300Netflix har beställt en tredje säsong av den kritikerrosade dramaserien Bloodline av skaparna Todd A. Kessler, Daniel Zelman och Glenn Kessler, som handlar om en familj med vuxna syskon, vars hemligheter avslöjas då deras bror och familjens svarta får återkommer hem. Det upplyser Netflix i ett pressmeddelande.

Bloodline säsong 3, som bliver på 10 avsnitt och får premiär på Netflix under 2017, bjuder på ett återseende med Kyle Chandler, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, och Norbert Leo Butz, som alla är en del av familjen Rayburn, som är det centrala elementet i serien.

“Todd, Daniel, och Glenn har skapat en medryckande familjesaga sm bjuder på en av de mest talangfulla rollistorna i tvns historia. Vi kan knappt vänta på att få se vad nästa kapitel av The Rayburns bjuder på,” sägerCindy Holland, Vice President of Original Content hos Netflix.

Den Emmy, Golden Globe, och WGA-nominerade dramaserien utforskar de demoner som lurar bakom hörnet på en modern och till synes normal amerikansk familj. I Bloodline följer man familjen Rayburns, som är hårt arbetande och erkänt i samhället runt Florida Keys, men deras förgångna innehåller mörka hemligheter. Efterhand förringas förhållandena hos den tidigare så sammansvetsade familjen och goda människor tvingas till att överväga att göra dåliga saker.

Tredje säsongen av Bloodline får premiär på Netflix Sverige under 2017. Se säsong 1 och 2 på Netflix idag. Serien kan streamas i 4K.    Skriv kommentar