Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

House of Cards säsong 5 får grönt ljus

Datum: 03/02/2016 | Inga kommentarer Nyheter

house-of-cards-sæson-5-netflix-danmarkBlott en månad innan fjärde säsongen av Netflix-serien House of Cards får premiär, kan streamingtjänsten nu avslöja att det också kommer en ny säsong med Frank og Claire Underwood till nästa år. Detta kommer således vara den femte säsongen av House of Cards.

Det är dock inte enbart positiva meddelanden som kommer från House of Cards-lägret då det i samband med annonseringen av säsong 5 också meddelades att seriens skapare, producent och manusförfattare Beau Willimon har valt att lämna produktionen efter premiären av House of Cards säsong 4.

Beau Willimon säger; “Efter fem år och fyra säsongen är det dags att ta sig vidare och kasta mig över nya utmaningar, men jag är s¨stolt över vad vi har uppnått och jag önskar att serien får fortsatt succé framöver när jag nu överlämnar House of Cards i händerna på ett mycket kompetent.”

Netflix har ännu inte hittat vem som ska avlösa til Beau Willimon, som blev Oscar-nominerad år 2012 för sitt manus till The Ides of March, som bl.a. har George Clooney, Ryan Gosling och Philip Seymour Hoffman i rollistan.

Med offentliggörandet av House of Cards säsong 5, behöver fansen av serien därmed inte frukta att säsong 4 blir den avslutande säsongen, men de kan heller inte förvänta sig att säsong 4 besvarar de frågorna sm kan finnas.

House of Cards säsong 4 kan ses på Netflix Sverige från den 4. mars. Säsongn 5 får premiär under 2017.    Skriv kommentar