Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix förnyar Between med ännu en säsong

Datum: 02/09/2015 | Inga kommentarer Nyheter

between-netflixDen post-apokalyptiska tonårsserien Between med bland annat Jennette McCurdy i rollistan återkommer nästa år då Netflix är klara med säsong 2. Det bekräftar streamingtjänsten i ett pressmeddelande.

Between kom på Netflix Sverige i maj då det första avsnittet hade premiär och där de efterföljande släpptes med ett avsnitt i veckan. Orsaken till detta år att serien är gjord i samarbete med en kanadensisk tv-station som har rättigheterna till att visa avsnitten först, och därpå släpptes de på Netflix. Om avtalet är likadant för säsong 2 vet vi ännu inte.

Serien handlar om en stad under belägring av en mystisk sjukdom som har utplånat alla människor – undantag de som är 21 år eller yngre- Serien utforskar det tomrum som uppstår när en regering har satt ett helt område på 15 km i diameter i karantän och överlåtit allt ansvar till invånarna att klara sig själva, utan vaccin och utan vuxna.

Between är producerat av Don Carmody (Resident Evil, Silent Hill) och David Cormican (The Tall Man, Faces in the Crowd) medan den Emmy-vinnande Jon Cassar (24, The Kennedys) har regisserat ett par av avsnitten.

Det förväntas att Between säsong 2 får premiär på Netflix Sverige under 2016.    Skriv kommentar