Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix förnyar ‘Atypical’ med säsong 2

Datum: 27/10/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Teamet bakom Netflixserien ‘Atypical’ har fått grönt ljus till att göra en säsong 2.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Netflix har dessutom meddelat att den nya säsongen blir på 1o avsnitt jämfört med 8 avsnitt den första säsongen.

‘Atypical’ är en coming-of-age serie från Netflix, om den 18-årige Sam (Keir Gilchrist), som lider av autism. Här följer vi hans väg genom ungdomen på jakt efter frihet och kärlek, medan familjens övriga medlemmar kämpar med sina saker. Mamman, som spelas av Jennifer Jason Leigh och pappan (Michael Rapaport) kämpar själv med livsändringarna som sker eftersom deras son är på väg att bli självständig efter många års vård och övervakning.

Serien har fått mycket goda vitsord och det stärks upp av betyget på filmsidan Rotten Tomatoes där ‘Atypical’ har ett betyg på 77%. Samtidigt har även recensenten Henrik Palle skriv så här i Politiken; “Även om ’Atypical’ får sjösatt överdrivna fördomar om människor i autismspektrumet så är den härlig, rolig och charmerande.”

Meddelandet om säsong 2 sker mindre än en månad efter att första säsongen haft premiär på streamingtjänsten till – som tidigare nämnt – stor begeistring från både kritiker och recensenter. Säsong 1 kom på Netflix den 17. augusti 2017.

Se ‘Atypical ‘på Netflix Sverige.    Skriv kommentar