Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix beställer sin första brasilianska och futuristiska thrillerserie

Datum: 19/09/2015 | Inga kommentarer Nyheter

netflix-logo5-300x200I ett pressmeddelande från Netflix meddelar den amerikanska streamingtjänsten att de har beställt sin första brasilianska originalserie, som heter 3%, som kommer vara en futuristisk thrillerserie på 13 avsnitt. Serien får exklusiv premiär på Netflix till nästa år.

3% regisseras av den Oscasrsnominerade Cesar Charlone (City of God, Blindness), medan huvudrollerna spelas av af João Miguel (Estômago, Xingu, Felizes Para Sempre?) och Bianca Comparato (Avenida Brasil, Sete Vidas, Irmã Dulce).

Serien handlar om en värld i framtiden, som är uppdelad i förödelse och välfärd. Alla människor får en enda möjlighet till att resa över till den goda sidan, men först ska de genom gå en jobbig och orättvis process, som bara 3% av dem klarar och överlever. “3% ställer frågorna om ett samhälle där människorna konstant ifrågasätts med test och utvalsprocesser – oavsett om vi gillar det eller ej” säger regissören Cesar Charlone.

Produktionen av 3% börjar istarten av 2016 och den kommer spelas in uteslutande i Brasilien. Serien kommer vidare spelas in i 4K Ultra HD, vilket ger en knivskarp bild. För att kunna se Netflix och serien 3% i 4K Ultra HD krävs det att man prenumererar på det stora Netflixabonnemanget.

3% får premiär på Netflix Sverige under 2016.    Skriv kommentar