Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Ny stand-up show med Chris Tucker på Netflix

Datum: 02/05/2015 | Inga kommentarer Nyheter

chris-tucker-netflix-live-300x200Den kända skådespelaren och komikern Chris Tucker har gjort sin första stand-up show någonsin och den kan du se på Netflix Sverige när showen har exklusiv premiär på streamingtjänsten den 10. Juli.

I showen bjuder Chris Tucker på milt sagt förbluffande skämt, från verklighetstrogna parodier till sina erfarenheter från barndomen. Chris Tucker Live har filmats på Historic Fox Theatre i Chris Tuckers hemby Atlanta, Georgia.

Chris Tucker er en internationell prisvinnande skådespelare och komiker, som är bäst känd för att spela rollen som detektiv James Carter i Rush Hour-filmerna.

“Chris Tucker är en sann global filmstjärna och en one-of-a-kind med sin anmärkningsvärda energi och stil som gör honom till en av de roligaste komikerna i vår tid,” säger Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer i förbindelse med annonseringen. “Vi kan inte vänta på att få dela med oss av hans speciella och roliga röst med våra medlemmar i hela världen.”

Chris Tucker säger, “Jag är begeistrad för att vara en partner till Netflix med min första komedispecial. Innan människor såg mig i filmer gjorde jag stand-up. Det har alltid varit en del av mig, och nu är jag spänd på att dela det med mina fans runt om i världen. ”

Se Chris Tucker Live på Netflix Sverige från den 10. juli.    Skriv kommentar