Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

90-talets mest populära tv-häst; BoJack Horseman återkommer 2016

Datum: 05/09/2015 | Inga kommentarer Nyheter

bojack-horseman-season-3-300x300Den legendariska stjärnan från 1990-talets favorit-familjekomedi ”Horsin’ Around,” Bojack Horseman återkommer på Netflix Sverige under 2016. Streamingtjänsten har precis offentliggjort att en tredje säsong är på väg.

Det är bara ett par veckor sedan som säsong 2 hade premiär, men den har uppenbarligen blivit så väl mottagen av Netflixmedlemmarna, att skaparna har valt att fortsätta med serien och göra fler avsnitt.

Det är inte offentliggjort när BoJack Horseman säsong 3 får premiär, men det kan förväntas att det blir omkring samma tid som säsong 2 blev tillgänglig – Därmed kan man förvänta sig att säsong 3 kommer under sommarperioden 2016.

Skåespelaren Will Arnett (Arrested Development) gör rösten till BoJack, som har försökt hitta sin väg efter ett virrvarr av självförakt, whiskey och misslyckade förhållanden. Med ödmjukhet över begivenheterna från säsong 1 försöker BoJack i säsong 2 att använda sin nya huvudroll i sin drömfilm (en biografi om Secretariat) som en språngbräda till att bli en ny och bättre BoJack. Nya utmaningar på inspelningsplatsen och i hans privatliv, kombinerat med demoner från förr gör det dock väldigt svårt att skaka av sig det förflutna.

Säsong 1 av BoJack Horseman handlade om en karaktär, som inser sitt behov av att ändra sig, och i den nya säsongen ser vi om det lyckas eller ej.

Rolllistan omfattar Will Arnett som BoJack Horseman, Aaron Paul som Todd Chavez, Amy Sedaris som Princess Carolyn, Alison Brie som Diane Nguyen och Paul F. Tompkins som Mr. Peanutbutter. Lisa Kudrow, känd från Vänner kommer gästskådespela i rollen som Wanda Pierce.

Se BoJack Horseman säsong 3 på Netflix Sverige under 2016. Säsong 1+2 kan redan nu ses på streamingtjänsten.    Skriv kommentar