Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se trailern till Netflix första svenska film Red Dot

Datum: 14/01/2021 | Inga kommentarer Nyheter

Idag släpper Netflix trailern till den svenska filmen Red Dot, som har global premiär den 11 februari.

Red Dot är en svensk actionthriller som utspelar sig i svenska fjällen. Filmen följer David (Anastasios Soulis) och Nadja (Nanna Blondell), ett par i 30-årsåldern som har det kämpigt med sitt äktenskap. När det visar sig att Nadja är gravid gör de ett sista försök till att hitta tillbaka till varandra och beger sig upp till den svenska fjällen för att vandra och åka skidor.

När de kommer i schism med två lokala jägare förvandlas däremot snabbt deras romantiska semester till en mardröm – paret överraskas plötsligt av en röd prick från ett lasersikte mot deras tältvägg och de tvingas fly ut i den karga vildmarken. Helt isolerade i de massiva bergen förföljs de nu av hänsynslösa skyttar, men under den sadistiska jakten kommer även deras förflutna ikapp dem.

I rollerna syns Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Tomas Bergström, Kalled Mustonen, Johannes Bah Kuhnke, Thomas Hanzon och Anna Azcárate.

Red Dot är regisserad av Alain Darborg, som även har skrivit manus tillsammans med Per Dickson. Filmen är producerad av Anna Odenhall och Niklas Larsson från SF Studios samt skapad i samarbete med Film i Dalarna.    Skriv kommentar