Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix bekräftar Bloodline säsong 2

Datum: 22/04/2015 | 1 kommentar Nyheter

bloodline netflixStreamingtjänsten Netflix har precis bekräftat att serien Bloodline återkommer för ytterligare en säsong.

Bloodline, som är skapad av de Emmy- och Golden Globe-nominerade Todd A. Kessler, Daniel Zelman och Glenn Kessler för sitt arbete med serien Damages, handlar om den moderna och hårt arbetande familjen Rayburn i Florida. Danny (Ben Mendelsohn), den äldsta brodern och familjens svarta får, återkommer till sitt barndomshem till det familjeägda hotellets 45-årsjubileum. Då han hotar med att avslöja familjens mörkaste hemligheter sätts syskonens lojalitet på prov, vilket hotar att splittra familjen.

Serien har fått fina vitsord från både medier och medlemmar, så det är inte överraskande att Netflix har valt att förnya serien med en säsong 2.

Netflix har, som det också varit tillfället med bland annat House of Cards och Orange Is the New Black, gjort Bloodline, och produktionen av den nya säsongen börjar senare i år, men det förväntas att den får premiär i starten av 2016. Första säsongen av Bloodline hade premiär på Netflix den 20. Mars.

I Bloodline medverkar bl.a. Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Sam Shepard, Sissy Spacek, Norbert Leo Butz, Jamie McShane, Jacinda Barrett och Enrique Murciano.

Se Bloodline säsong 1 på Netflix Sverige.1 kommentar til Netflix bekräftar Bloodline säsong 2

 1. Lena Andersson - kl. 21:15, 11-11-2015:

  Hej
  När börjar ni sända säsong 2 av Bloodline?
  Mvh
  Lena

  Skriv kommentar