Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se trailern til nya säsongen av House of Cards

Datum: 21/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

house-of-cards-3-netflix-sverige-300x300Streamingtjänsten Netflix har precis skickat ut den första trailern till den efterlängtade tredje säsongen av House of Cards, som får exklusiv premiär på Netflix den 27. februari. Se klippet nederst.

Frank och Claire Underwood återkommer i en ny säsong av den fullspäckade dramaserien om politiska dalar och maktbegär. Äkta paret Underwood är under större press än någonsin och deras hemligheter är nära att avslöjas, därför måste de två kämpa hrdare och mer intensivt för att kunnabibehålla sin makt bland den översta eliten.

Itrailern till House of Cards säsong 3 verkar det som att utrikespolitik är i högsätet och flera välkända personer, häribland hackaren från säsong 2 medverkar igen. Där är även plats för nya karaktärer, och serien har bland annat fått en dansk med i form av skådespelaren Lars Mikkelsen, som till synes spelar en mycket stor roll i den nya säsongen.

House of Cards har vunnit ett otal priser och är en av de mest populära serierna från Netflix. I serien medverkar Kevin Spacey som Frank Underwood och hans fru Claire spelas av Robin Wright.

Se säsong 3 av House of Cards på Netflix från den 27. februari. Under tiden kan du (åter) se säsong 1 och 2 här: Länk.    Skriv kommentar