Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix avslöjar detaljer om säsong 3 av ”Stranger Things”

Datum: 18/05/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Säsong 3 av ”Stranger Things” väntas inte ha premiär på Netflix förrän i början av 2019, men streamingtjänsten har redan avslöjat ett par detaljer om den nya säsongen så att väntetiden kan gå lite snabbare.

Avslöjandena om handlingen skedde i förra veckan vid ett event i Rom i Italien, där man först och främst offentliggjorde att två nya skådespelare kommer att dyka upp i den kommande säsongen.

Det handlar om Cary Elves (”The Princess Bride”), vars roll beskrivs som en typiskt sliskig 80-talspolitiker, samt Jake Busey (”Starship Troopers”), som ska spela en journalist från lokaltidningen The Hawkins Post som har en sjuk form av humor och en tvivelaktig moral. Båda förväntas bli viktiga pusselbitar i den kommande säsongen.

Dessutom avslöjades att säsong 3 kommer att utspela sig år 1985, vilket är ett år efter händelserna i säsong 2 och samtidigt premiäråret för den populära filmen ”Back to the Future”/”Tillbaka till framtiden” som man kommer att referera till flera gånger i den nya säsongen.

Samtidigt kommer man att se betydligt mer av förhållandena mellan Mike och Eleven samt Lucas och Mad Max – Alla kommer fortfarande att vara tillsammans vid säsongens början, men frågan är hur mycket 12-13-åringarna vet om romantik?!

Seriens skapare The Duffer Brothers avslöjade sedan att produktionen ännu inte har börjat, vilket är orsaken till att vi måste vänta ända till 2019 med att se säsong 3 av ”Stranger Things” på Netflix.

Se ”Stranger Things” på Netflix.    Skriv kommentar