Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix återupplivar Sabrina Tonårshäxan med ny serie

Datum: 16/01/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Streamingtjänsten Netflix har nyligen meddelat att de gör en ny serie på 20 avsnitt baserat på Sabrina Tonårshäxan / ‘Sabrina the Teenage Witch’.

Det skriver Netflix i ett pressmeddelande.

Serien, som ännu inte har fått något namn följer ursprunget av Sabrina och blir en mörk coming-of-age historia som tar tittaren med i en ockult värld med häxkraft och magi.

Då Sabrina Tonårshäxan / ‘Sabrina the Teenage Witch’ tidigare filmatiserades till den yngre publiken verkar det som att barnen denna gång ska hålla tv:n avstängd då seriens stämning beskrivs som att vara en blandning av de klassiska skräckfilmerna ‘Rosemary’s Baby’ og ‘The Exorcist’.

De 20 avsnitten blir mest troligt fördelade över två säsonger antar den amerikanska median Deadline.

Historien om Sabrina är skapad av förlaget Archie Comics som också har gjort karaktärer till en annan Netflixserie, nämligen ‘Riverdale’, som just nu kan ses på streamingtjänsten.

Av de tidigare filmatiseringar är det nog tv-serien från mitten av 1990-talet som är den mest välkända. Den blev nämligen en stor succé med mer än 7 säsonger och den visades även på svensk tv.

Det finns inga rapporter om när den nya serien med Sabrina Tonårshäxan / ‘Sabrina the Teenage Witch’ kan ses på Netflix Sverige. En försiktig gissning är i slutet av 2018 eller början av 2019.    Skriv kommentar