Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Tusentals nya serier och filmer: Så får du tillgång till amerikansk Netflix

Datum: 25/08/2019 | Inga kommentarer Nyheter

Amerikanerna har större utbud på Netflix än några andra i världen. Vi visar dig hur du kan få tillgång till det.

Netflix startade som en videouthyrnings-tjänst i USA, och därför är det inte helt oväntat har mest innehåll till just amerikanerna. En undersökning av Finder.com visar att det på amerikanska Netflix finns över 1.300 serier och över 4.300 filmer, medan vi i Skandinavien får nöja oss med 340 serier och lite över 1.700 filmer.

Normalt sett är det bara folk i USA som har tillgång till amerikanska Netflix, men nu behöver du lyckligtvis inte längre köpa en flygbiljett för att få samma utbud. Lösningen är att använda VPN, en tjänst som får det att se ut som att du och din enhet befinner sig i USA, när ni i själva verket inte rört er en meter. Självklart är det helt lagligt!

Glöm inte att undertexterna som erbjuds är de som erbjuds i USA, så det är inte säkert att det finns svensk text på allt innehåll.

Såhär gör du:

1. Gå till PureVPN och köp ett abonnemang.

Det blir billigare ju längre abonnemang du köper. Du måste använda din VPN-tjänst varje tillfälle du vill ha tillgång till amerikanska Netflix. Priserna brukar gå ned till ca. 30SEK i månaden.

2. Ladda ned och installera PureVPN på din enhet.

3. Logga in med den informationen du fått via mail.

4. I programmet/appen väljer du “Stream” under “Mode”.

5. Under “Popular Websites” väljer du “Netflix US”.

6. Vänta ett ögonblick medan du blir ansluten till rätt server.

7. Nu kan du se att du är ansluten till rätt server.

8. Logga in på Netflix som vanligt, och du kan nu streama 1300 serier och 4300 filmer. När du vill ha tillbaka din lokala Netflix trycker du bara “Disconnect” i PureVPN.

OM DU FÅR ETT FELMEDDELANDE
Om du mot förmodan stöter på ett felmeddelande om VPN eller proxy när du försöker spela något på Netflix är det bara att kontakta kundtjänsten via chatten på PureVPN.com. Inom ett par minuter hjälper de dig att ansluta till en server utan felmeddelande.    Skriv kommentar