Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix and Chills – Läskiga filmer och serier till Halloween

Datum: 22/10/2018 | Inga kommentarer Nyheter

Det är oktober och mörkret har sänkt sig över Sverige, och månaden för som vanligt med sig både kyla och isolering inomhus. Det innebär också att Halloween närmar sig.

Halloween är som bekant alla thrillerfans favoritårstid, då gatorna fylls av läskiga monster, spöken, troll och andra övernaturliga väsen.

Om du inte vågar bege dig ut så har streamingtjänsten Netflix som tur är laddat upp med timtals läskig underhållning inför Halloween den 31 oktober.

I år har Netflix samlat alla Halloween-relaterade filmer och serier under kategorin “Netflix and Chills” – Vilket naturligtvis är en ordlek på det fräcka skämtet ”Netflix and Chill”, som blev populärt bland den breda allmänheten det senaste året.

Vi har i denna artikel valt ut 5 filmer och serier bland rekommendationerna från Netflix, som vi anser är perfekta för en läskig kväll framför tv:n.

It

När barn i staden börjar försvinna måste en utstött grupp utmana sin rädsla – och ta sig an en mordlysten, skräckinjagande och till synes oövervinnerlig clown.

Se It på Netflix.

Ghoul

När en ny fånge i ett militärfängelse börjar bete sig underligt förvandlas den unga förhörsledarens sökande efter sanningen till en kamp på liv och död.

Se Ghoul på Netflix.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

En ängslig och lättskrämd vårdare som arbetar åt en skräckförfattare upptäcker att huset som de bor i vilar på många hemligheter.

Se I Am the Pretty Thing That Lives in the House på Netflix.

House at the End of the Street

Att flytta till en ny stad visar sig bli ännu jobbigare för en tonårstjej när hon får veta att ett dubbelmord begåtts i grannhuset.

Se House at the End of the Street på Netflix Sverige.

Hostel

Tre äventyrliga studenter åker till ett vandrarhem i Slovakien som sägs krylla av villiga kvinnor. Men väl på plats börjar de inse att allt inte står rätt till.

Se Hostel på Netflix.

Se alla rekommendationer från Netflix inför Halloween här: Thrillerfilmer på Netflix.    Skriv kommentar