Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

‘House of Cards’ lever vidare

Datum: 08/12/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Hitserien ‘House of Cards’ ser ut att överleva och inspelningarna börjar således igen efter att ha varit pausade de sista veckorna.

Det skriver den amerikanska median Deadline.

Median har fått tillgång till ett brev som skickats ut till cast och crew i ‘House of Cards’-uppsättningen, där det anges att inspelningarna börjar igen den 8 december och teamet bakom kommer få betalt för de veckor som produktionen legat nere.

Deadline säger dock att inget är skrivet i sten, vilket innebär att det är möjligt att streamingtjänsten kan välja att inte återuppta inspelningarna trots allt.

Netflix har ännu inte skickat ut något officiellt meddelande om ‘House of Cards’ framtid.

De tär dock säkert att Kevin Spacey inte återkommer till huvudrollen som den cyniska politikern Frank Underwood, då han mer eller mindre kastades ut med huvudet före från streamingtjänsten.

Då anklagelserna mot Kevin Spacey kom i mediernas rampljus valde Netflix först att sätta produktionen av säsong 6 på paus, samtidigt som streamingtjänsten direkt meddelade att ‘House of Cards’ oavsett utfallet inte kommer fortsätta med Kevin Spacey som Frank Underwood i front.

Samtidigt meddelade Netflix att den sjätte säsongen kommer bli den absolut sista.

Den 58-årige filmstjärnan Kevin Spacey har blivit beskylld för att ha gjort sexuella anspelningar mot den 14-åriga Anthony Rapp under 1986. Kevin Spacey kommer inte själv ihåg den episoden med ber om ursäkt.    Skriv kommentar