Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Rykte: Ny Top Gear på Netflix

Datum: 12/06/2015 | Inga kommentarer Nyheter

p01lc1xn-300x245Jeremy Clarkson, James May och Richard Hammond kan vara på väg till streamingtjänsten Netflix med ett helt nytt bilmagasin efter att programmet Tog Gear alutade. Det skriver åtskilliga medier.

Det har under en längre tid varit rykten om ett nytt Top Gear-program på Netflix efter att Jeremy Clarkson har i længere tid været rygter om et nyt Top Gear-program på Netflix efter Jeremy Clarkson valde att gå och BBC drog ur pluggen. Ryktena har dock tilltagit de senaste dagarna och namnet på programmet ska till och med vara på plats. Om Netflix kör på programmet kommer det se ut att heta ”House of Cars” enligt den brittiska tabloiden The Mirror. Det är naturligtvis med hänvisnin till den populära Netflix-serien House of Cards med Kevin Spacey. Här på Flixfilmer.se kan vi dock inte tänka oss att programmet kommer få det namnet.

Medierna nämner Netflix och den brittiska tv-kanalen ITV som de två parter som kan tänkas köra med det nya Top Gear-programmet. Netflix är dock inte beroende av annonsörer så som ITV är, och därför anses Netflix vara det optimala hemmet för programmet. Jeremy Clarkson och Co. Är kända för att spränga saker i luften och testa bilar till deras maximum och det är inte säkert att annonsörerna hos ITV kommer vara tillfreds med det.

Varken Netflix elller Jeremy Clarkson och Co. Har bekräftat förhandlingarna med streamingtjänsten. Vi kommer följa upp saken.    Skriv kommentar