Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Mia Skäringers No More Fucks To Give kommer till Netflix

Datum: 28/05/2020 | Inga kommentarer Nyheter

Den 17 juni kan No More Fucks To Give upplevas hemma från tv-soffan när Mia Skäringers hyllade föreställning kommer till Netflix i Norden – en nästan 2,5 timmar lång show som har varit slutsåld runt om i landet och som har setts av fler än 300 000 personer.

I No More Fucks To Give blandar Mia Skäringer blixtsnabb humor med musik och ärliga monologer i en intim och laddad specialföreställning. Det är en show om att vara kvinna, om att äga sig själv och att diktera sina egna villkor.

Mia Skäringer: “Att No More Fucks To Give nu ska släppas på Netflix känns så rätt. På Netflix finns höjden, bredden, syret, djupet och mångfalden. Där finns den yngre publiken och dem jag kanske aldrig nådde. Där öppnar sig Norden. Jag är superglad och skittaggad på att se den ligga där och steka på menyn”.

No More Fucks To Give hade premiär i Örebro november 2018 och har sedan dess spelat 44 arenashower runt om i Sverige och haft tre stycken turnévändor i Kristianstad.

Biljettförsäljningen för No More Fucks To Give har varit rekordhög – ingen annan arenashow i Sverige har nått samma nivåer. Showens slutföreställning, The Final F***, som visades på Tele2 Arena i Stockholm i november 2019, var den enskilt största humorshowen utanför USA när det kommer till biljettförsäljning.

No More Fucks To Give är regisserad av Helena Bergström och för manus står Mia Skäringer.    Skriv kommentar