Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Netflix tillåter nu nedladdning till SD-kort på Android

Datum: 24/02/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Det är inte mer än ett par månader sedan Netflix presenterade den nya nedladdningsfunktionen som gör att man kan ta med sig filmer och serier på resande fot även om man inte har internetanslutning.

Nu går Netflix steget längre och har öppnat upp så att Androidanvändare kan ladda ned innehåll direkt till ett SD kort eller micro-SD, vilket betyder att man inte längre är beroende av telefonens minne och man kan därmed ta med många filmer och serier på resan.

För att kunna ladda ned innehåll till SD-kort krävs det att man har uppdaterat till den nyaste versionen av Netflix men därefter är det väldigt enkelt.

Man trycker nämligen bara på ladda ned som normalt varpå Netflix automatiskt frågar om man vill spara direkt på telefonen eller på SD-kortet.

Det är även vidare möjligt att ladda ned till mer än ett SD-kort så att man kan ha många filmer och serier med sig, men det är inte möjligt att dela SD-kortet med vänner och familj. Det är enbart Netflixanvändaren som har laddat ned innehållet som kan se det.

Det kostar inget extra att ladda ned filmer och serier från Netflix och oavsett vilket abonnemang man har till streamingtjänsten i dag, så har man också tillgång till den nya funktionen. Alla kan därför fritt ladda ned filmer och serier.    Skriv kommentar