Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Se Netflix USA på Smartphone, iPhone och Android

Datum: 17/09/2015 | 1 kommentar Nyheter

netflix-logo1-300x188Streamingtjänsten har meddelat att det arbetar med att få samma utval av film och serier i alla länder. Därmed kommer man kunna se fram emot ett väsentligt större utval på svenska Netflix i framtiden. Men fram tills dess kan man trots det utnyttja möjligheten att se den amerikanska Netflix som för närvarande har flest filmer och serier.

I denna artikel guidar vi dig genom hur du får tillgång den amerikanska Netflix USA från din mobiltelefon, smartphone, iPhone, Android eller andra märken. Om du i övrigt önskar Netflix USA på din dator, Apple TV eller annan enhet, så kan du även använda nedanstående guide, då processen är densamma.

Vi rekommenderar att man utnyttjar Pure VPN för att få tillgång till Netflix USA eller andra länder. Det är helt klart den mest säkra och pålitliga tjänsten. Pure VPN kostar ca. 25 kr i månaden, men man får en helt gratis vecka där man enbart kan testa om det är intressant. Det finns även gratistjänster på nätet, som gör detsamma som Pure VPN, Bland annat Hola, men det kan inte rekommenderas att använda dessa eftersom det som bekant är gratis och har avslöjats med att övervaka ens internetförbindelse.

Såhär får du amerikanska Netflix USA på din smartphone, dator, iPhone, iPad m.m;

1. Gå in på Pure VPN och upprätta ett gratis konto.
2. Följ de enkla vägledningarna på Pure VPN för att få Netflix USA på din iPhone, Android, iPad, AppleTV, PC, Mac, PS4 m.m.

För att kunna prova Pure VPN gratis i en vecka, krävs det bara att du anger din e-postadress. Man ska således varken uppge kontouppgifter eller namn för att komma igång. Pure VPN fungerar för övrigt med alla länder, så om du hellre vill se exempelvis den franska eller tyska Netflix, så väljer du bara detta på hemsidan.

Om du önskar att följa med i vilka nya filmer och serier som kommer på amerikanska Netflix, så kan du hitta en översikt över de nyaste adderingarna på Flixfilm.us.1 kommentar til Se Netflix USA på Smartphone, iPhone och Android

  1. Geri - kl. 02:14, 10-02-2016:

    Great hammer of Thor, that is porewfully helpful!

    Skriv kommentar