Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Mer ‘Star Trek: Discovery’ … under 2019

Datum: 12/11/2017 | Inga kommentarer Nyheter

Den amerikanska tv-stationen CBS, som är producenten bakom ‘Star Trek: Discovery’, tillkännagav nyligen att serien återkommer för en andra säsong.

Streamingtjänsten Netflix har köpt de exklusiva rättigheterna till att visa serien i alla länder utanför USA och därmed kan vi även förvänta oss att se säsong 2 här i Sverige.

Det dröjer dock ett tag innan man kan kasta sig över de nya avsnitten. Den amerikanska median The Hollywood Reporter skriver att man inte förväntar sig att ‘Star Trek: Discovery’ säsong 2 kommer få premiär förrän 2019.

‘Star Trek: Discovery’ visas i Amerika på CBS egna streamingtjänst, där de har upplevt stor medlemsframgång sedan premiären och därför måste förnyelsen tillskrivas framgången i hemlandet och inte så mycket på Netflix.

”Inom loppet av bara 6 avsnitt har ‘Star Trek: Discovery’ gett oss medlemsframgång, mediebevakning och stort globalt intresse”, uppger Marc DeBevoise, President och Chief Operating Officer, CBS Interactive.

Första säsongen av ‘Stark Trek: Discovery’ hade premiär på Netflix Sverige den 25:e september 2017 och är uppdelad i två delar. Sista avsnittet av första delen kommer på Netflix den 13:e november medan den andra delen visas i början av 2018.

‘Star Tre: Discovery’ följer ikoniska Starfleets resor för att upptäcka nya världar och nya livsformer medan den innehåller ett nytt rymdskepp, nya figurer och nya uppdrag samtidigt som den omfattar samma ideologi och hopp för framtiden, som inspirerade en generation av drömmare och fans.

Se ‘Star Trek: Discovery‘ på Netflix Sverige.    Skriv kommentar