Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Lost In Space kanske återkommer som Netflix-serie

Datum: 19/12/2015 | Inga kommentarer Nyheter

Season_One_Title_Card-300x225Den klassiska sci-fi-serien Lost In Space från 1965 återkommer nu på streamingtjänsten Netflix med nya avsnitt. Det skriver flera amerikanska medier – dock har Netflix ännu inte bekräftat upplysningarna.

Det är det amerikanska produktionsbolaget Legendary som de senaste åren har bryggt den nya serien och nu verkar det alltså som att Netflix har valt att ta över projektet.

Netflix-serien om Lost In Space, handlar om en grupp människor som skickas ut i rymden för att hitta en ny beboelig planet, men de kommer snabbt på avvägar och vet därför inte vilken väg de ska. Samtidigt är en hemlig agent med ombord med en listig plan. Det är samma historia som i originalet från 1965.

Den originala tv-serien sändes bara i 3 år innan den lades ned, men 1998 återupplivade man historien i filmen Lost in Space med bland annat Gary Oldman och Matt LeBlanc. Den blev dock inte så positivt mottagen av recensenterna.

Versionen som Netflix utvecklar är skriven av Burk Sharpless och Matt Sazama (The Last Witch Hunter), och därför förväntas det att den kommer bli lite mörkare än till eksempel filmen 2008 var. Dock kommer det fortfarande vara en serie för hela familjen.

Vi uppdaterar naturligvis hur det bliver med detta om Netflix bekräftar projektet.

Nedanför kan du se en trailer från Lost in Space-filmen från 1998.    Skriv kommentar