Följ Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nya filmer och serier på Netflix

Specialavsnitt av Ricky Gervais’ serie Derek på Netflix

Datum: 27/01/2015 | Inga kommentarer Nyheter

derek-ricky-gervais-avsnitt-netflixDet sista och en timme långa avsnitten av Ricky Gervais’ melodramatiska serie Derek får premiär på Netflix Sverige den 3. april. Det skriver Ricky Gervais’ på Twitter.

Avsnittet, som handlar om jul på vårdhemmet, blev ursprungligen sänt på den brittiska tv-kanalen Channel 4 i december, men kommer alltså nu på Netflix och det är i en extra lång version. Se en trailer till avsnittet nederst i artikeln.

Derek är en bitterljuv dramaserie om en grupp mindre begåvade, som lever på ett ålderdomshem. I serien följer man den lätt efterblivna Derek Noakes ( Ricky Gervais) som är anställd på vårdhmmet där han hjälper äldre människor med att ha det så bra som möjligt. Han älskar sitt job, djur, Jesus och Deal No Deal, men hans hobby är autografer. Utöver Derek följer man också de två avskummen Dougie (Karl Pilkington) och Kevl (David Earl) och hans bästa vän Hannah (Kerry Godliman), som är en hårt arbetande och skojig kollega på vårdhemmet.

Det har gjorts två säsonger av Derek och de finns båda på Netflix Sverige. Den senaste säsongen har nyligen blivit nominerad till en prestigefull Golden Globe, där Ricky Gervais är med på upploppet om priset för bästa huvudroll i en komediserie.

Specialavsnittet är som det ser ut det sista vi kommer få se av Derek Noakes, och det kommer därmed inte fler avsnitt av serien.

Se specialavsnittet av Derek på Netflix från den 3. april. Du kan hitta 2 säsonger av Derek på Netflix: Länk.    Skriv kommentar